Nilüfer Belediyespor, Beşiktaş’ı 3-1 geçti

Spor 25.01.2026 - 10:28, Güncelleme: 25.01.2026 - 10:30
 

Nilüfer Belediyespor, Beşiktaş’ı 3-1 geçti

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 18. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Nilüfer Belediyespor Eker, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bursa temsilcisi bu sonuçla ligdeki 10. galibiyetini alarak puanını 29’a yükseltti.

Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi mücadelesine evinde aldığı galibiyetle devam etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan 18. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı konuk eden Bursa ekibi, çekişmeli anlara sahne olan karşılaşmayı kazanmasını bildi. Karşılaşmaya her iki takım da istekli ve etkili bir oyunla başladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve karşılıklı sayılarla ilerleyen ilk seti Nilüfer Belediyespor Eker, 28-26 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. İkinci sette konuk ekip Beşiktaş daha etkili bir oyun sergiledi. Siyah-beyazlılar bu seti 18-25 kazanarak skora 1-1’lik dengeyi getirdi. Üçüncü setle birlikte oyunun kontrolünü yeniden eline alan Bursa temsilcisi, performansını yukarı çekti. Bu seti 25-19 alarak durumu 2-1’e getiren Nilüfer ekibi, dördüncü sette de üstünlüğünü korudu. Son seti 25-22, maçı ise 3-1 kazanan Nilüfer Belediyespor Eker, haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonuçla birlikte Nilüfer Belediyespor Eker, bu sezonki 10. galibiyetini elde etti ve toplam puanını 29’a çıkardı. Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı, ligin bir sonraki haftasında deplasmana gidecek. Bursa ekibi, 31 Ocak Cumartesi günü Eczacıbaşı Dynavit’e konuk olacak.
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 18. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Nilüfer Belediyespor Eker, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bursa temsilcisi bu sonuçla ligdeki 10. galibiyetini alarak puanını 29’a yükseltti.

Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi mücadelesine evinde aldığı galibiyetle devam etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan 18. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı konuk eden Bursa ekibi, çekişmeli anlara sahne olan karşılaşmayı kazanmasını bildi.

Karşılaşmaya her iki takım da istekli ve etkili bir oyunla başladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve karşılıklı sayılarla ilerleyen ilk seti Nilüfer Belediyespor Eker, 28-26 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette konuk ekip Beşiktaş daha etkili bir oyun sergiledi. Siyah-beyazlılar bu seti 18-25 kazanarak skora 1-1’lik dengeyi getirdi.

Üçüncü setle birlikte oyunun kontrolünü yeniden eline alan Bursa temsilcisi, performansını yukarı çekti. Bu seti 25-19 alarak durumu 2-1’e getiren Nilüfer ekibi, dördüncü sette de üstünlüğünü korudu. Son seti 25-22, maçı ise 3-1 kazanan Nilüfer Belediyespor Eker, haftayı 3 puanla kapattı.

Bu sonuçla birlikte Nilüfer Belediyespor Eker, bu sezonki 10. galibiyetini elde etti ve toplam puanını 29’a çıkardı.

Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı, ligin bir sonraki haftasında deplasmana gidecek. Bursa ekibi, 31 Ocak Cumartesi günü Eczacıbaşı Dynavit’e konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve isdunyasindakadin.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.