Amgen Türkiye’de üst düzey atama

İş Dünyası 06.07.2026 - 11:09, Güncelleme: 06.07.2026 - 11:09
 

Amgen Türkiye’de üst düzey atama

İnsan kaynakları alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Gonca Hizarcı, Amgen Türkiye İnsan Kaynakları Lideri olarak göreve başladı.

Biyoteknoloji şirketi Amgen Türkiye’nin İnsan Kaynakları süreçlerine Gonca Hizarcı liderlik edecek. Hizarcı, Amgen Türkiye’deki yeni görevine 22 Haziran 2026 tarihi itibarıyla başladı. Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi alan Hizarcı, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Uzmanlığı sertifika programı ile MLS International College’da İşletmeler İçin Uluslararası İş İletişimi programını tamamladı. Sağlık ve ilaç sektöründe kapsamlı İnsan Kaynakları liderliği deneyimine sahip olan Gonca Hizarcı, Amgen Türkiye’de daha önce de görev yaptı. Hizarcı, 2018–2022 yılları arasında şirkette İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı. Gonca Hizarcı, Amgen Türkiye İnsan Kaynakları Lideri olarak şirketin insan kaynakları stratejisinin şekillendirilmesine, yetenek yönetimi, organizasyonel gelişim, çalışan deneyimi ve kurum kültürünün güçlendirilmesine liderlik edecek.
İnsan kaynakları alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Gonca Hizarcı, Amgen Türkiye İnsan Kaynakları Lideri olarak göreve başladı.

Biyoteknoloji şirketi Amgen Türkiye’nin İnsan Kaynakları süreçlerine Gonca Hizarcı liderlik edecek. Hizarcı, Amgen Türkiye’deki yeni görevine 22 Haziran 2026 tarihi itibarıyla başladı.

Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi alan Hizarcı, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Uzmanlığı sertifika programı ile MLS International College’da İşletmeler İçin Uluslararası İş İletişimi programını tamamladı.

Sağlık ve ilaç sektöründe kapsamlı İnsan Kaynakları liderliği deneyimine sahip olan Gonca Hizarcı, Amgen Türkiye’de daha önce de görev yaptı. Hizarcı, 2018–2022 yılları arasında şirkette İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı. Gonca Hizarcı, Amgen Türkiye İnsan Kaynakları Lideri olarak şirketin insan kaynakları stratejisinin şekillendirilmesine, yetenek yönetimi, organizasyonel gelişim, çalışan deneyimi ve kurum kültürünün güçlendirilmesine liderlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve isdunyasindakadin.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.