2021 Fransa güzeli tıp fakültesi öğrencisi

Aktüel 23.12.2020 - 20:38, Güncelleme: 23.12.2020 - 20:38
 

2021 Fransa güzeli tıp fakültesi öğrencisi

Fransa'da corona virüs salgını kısıtlamalarına uygun olarak gerçekleşen 2021 Frans Güzellik Yarışması'nda (Miss France 2021) birinci, tıp fakültesi öğrencisi Amandine Petit oldu.

Fransa’nın batı kıyısındaki Puy de Vaux’de Miss France 2021 Güzellik Yarışması düzenlendi. Covid-19 salgını nedeniyle kısıtlamalara uygun olarak gerçekleşen yarışmanın finalinde kazanan, Normandiya bölgesinden 23 yaşındaki Amandine Petit oldu. Tıp fakültesi öğrencisi olan Petit, profesyonel kariyerini bir sağlık kurumunda yöneticilik yapmak olarak açıkladı. İkinci güzele destek oldu Miss France yarışmasına Provence bölgesini temsilen katılan ve ikinci seçilen April Benayoum, babasının İsrail kökenli olduğunu açıklamasının ardından Twitter'da antisemitik yorumların hedefi haline gelmişti. Siyasilerin ve Yahudi toplumlarının tepkisi üzerine duruma el atan İçişleri Bakanı Gerald Dermain, söz konusu olaydan dolayı şoke olduğunu, polis ve jandarmanın görevlendirildiğini söylemişti. Güzellik yarışmasında Miss France seçilen Amandine Petit de Fransız basınına verdiği demeçte büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek yarışmacı arkadaşına destek oldu. Yarışma 1920'den beri yapılıyor Güzellik yarışmalarının 1920'de başladığı Fransa'da, Fransa'nın en güzel kadını unvanını Agnes Soucret kazanmış, yarışmanın adı 1928'de Miss France olarak değiştirilmişti.   Kaynak/NTV
Fransa'da corona virüs salgını kısıtlamalarına uygun olarak gerçekleşen 2021 Frans Güzellik Yarışması'nda (Miss France 2021) birinci, tıp fakültesi öğrencisi Amandine Petit oldu.

Fransa’nın batı kıyısındaki Puy de Vaux’de Miss France 2021 Güzellik Yarışması düzenlendi.

Covid-19 salgını nedeniyle kısıtlamalara uygun olarak gerçekleşen yarışmanın finalinde kazanan, Normandiya bölgesinden 23 yaşındaki Amandine Petit oldu. Tıp fakültesi öğrencisi olan Petit, profesyonel kariyerini bir sağlık kurumunda yöneticilik yapmak olarak açıkladı.

İkinci güzele destek oldu

Miss France yarışmasına Provence bölgesini temsilen katılan ve ikinci seçilen April Benayoum, babasının İsrail kökenli olduğunu açıklamasının ardından Twitter'da antisemitik yorumların hedefi haline gelmişti. Siyasilerin ve Yahudi toplumlarının tepkisi üzerine duruma el atan İçişleri Bakanı Gerald Dermain, söz konusu olaydan dolayı şoke olduğunu, polis ve jandarmanın görevlendirildiğini söylemişti.

Güzellik yarışmasında Miss France seçilen Amandine Petit de Fransız basınına verdiği demeçte büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek yarışmacı arkadaşına destek oldu.

Yarışma 1920'den beri yapılıyor

Güzellik yarışmalarının 1920'de başladığı Fransa'da, Fransa'nın en güzel kadını unvanını Agnes Soucret kazanmış, yarışmanın adı 1928'de Miss France olarak değiştirilmişti.

 

Kaynak/NTV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve isdunyasindakadin.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.